Alpha2018 Alpha Whats Your Question

23 Januari 2023 start een nieuwe Alphacursus in Ridderkerk!

Heeft u/ heb jij ook wel eens vragen over persoonlijk geloven in Jezus, of vraag je je af hoe de Heilige Geest in jou wil wonen? Of ken je iemand in je naaste omgeving die nadenkt over de zin van het leven? 

Misschien is de AlphaCursus dan een mooie en laagdrempelige manier om hierover door te praten en verdieping te zoeken. Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om in twaalf bijeenkomsten en een weekend op een ontspannen manier te (her)ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! 

Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben Alpha gedaan. In Nederland waren dat er ruim 325.000. Alpha wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen.

Alpha is gratis -inclusief maaltijd- en informeel.

De cursus is interkerkelijk en wordt door mensen uit meerdere kerken in Ridderkerk georganiseerd. De cursus veronderstelt geen voorkennis.

Op maandag 23 januari 2023 start in Ridderkerk weer een Alpha. Nieuwsgierig?: inschrijven kan via de site van www.alphanederland.org.

Wil je eerst meer weten, schiet één van ons gerust aan, stuur een Whatsappje of kijk op de site.

Misschien wil je graag alleen komen of zie je juist een mooie mogelijkheid om iemand in je omgeving mee uit te nodigen, van harte welkom!!

?! Draag je de Alpha-beweging een warm hart toe en wil je helpen?

Heel graag; we zoeken namelijk ‘kokers’ én ‘bidders’

Laat het ons weten als je wat wil doen, alvast superbedankt!

 

Hartelijke groet,

Lydia van der Hoef & Marlies Bouman

06-23937362 of 06-30335687