tryAlpha

Heeft u/ heb jij vragen over persoonlijk geloven in Jezus, of hoe de Heilige Geest werkt? Ken je iemand in je naaste omgeving die nadenkt over de zin van het leven? Of lijkt het je fijn om in een laagdrempelige setting nieuwe mensen te leren kennen?

Dan kan de AlphaCursus een mooie gelegenheid zijn!

In elf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers (opnieuw) wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

Meer dan 29 miljoen mensen wereldwijd hebben Alpha gedaan. In Nederland waren dat er ruim 250.000. Alpha wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. Alpha is gratis, leerzaam en ook gewoon leuk! De cursus is interkerkelijk en wordt door mensen uit 3 kerken in Ridderkerk georganiseerd. De cursus veronderstelt geen voorkennis.

In januari 2019 start in Ridderkerk weer een Alpha op woensdagavond 16 januari. Nieuwsgierig? Info vind je op https://alpha-cursus.nl/cursus/alpha-ridderkerk-2/ waar je je ook eventueel kunt inschrijven. Wil je eerst meer weten, bel ons gerust of kijk eens op https://www.facebook.com/AlphaRidderkerk/

Misschien wil je graag alleen komen of zie je juist een mooie mogelijkheid om iemand in je omgeving mee uit te nodigen, van harte welkom!!

Hartelijke groet, Joan , Marlies , Hans en Peter